logo
Imprimir
03-05-2022 | 18:56hs
•+ NOTíCIES

Esther Blanco, nova directora de la Zona Portuària Centre de Ports de la Generalitat

Pren el relleu a Marc Casanovas, que es reincorpora a la Direcció General de Transports i Mobilitat

Esther Blanco Macià (1978) és la nova directora de la Zona Portuària Centre de Ports de la Generalitat. Blanco substitueix en el càrrec a Marc Casanovas, qui s'ha reincorporat a la Direcció General de Transports i Mobilitat del departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

La nova responsable de la Zona Portuària Centre és enginyera Geòloga per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat de Barcelona (UB); enginyera de Camins Canals i Ports per la UPC (2010); i graduada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) (2020). També ha cursat un màster en Dret i Negoci Marítim i Gestió Portuària per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Fins ara era assessora especialista en enginyeria del transport a Cenit, grup de recerca del Centre Internacional de Mètodes Numèrics en l'Enginyeria (CIMNE), a la UPC.

A partir d'ara liderarà ça Zona Portuària Centre, de la qual depenen ports com el d'Arenys de Mar, Badalona, Mataró, el Port Olímpic, Port Ginesta i el de Vilanova i la Geltrú, per exemple. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/173452_e-therblanconovadirectoradelazonaportuariacentredeport-delageneralitat-1.htm