logo
Imprimir
28-04-2022 | 10:41hs
•+ NOTíCIES

Entrega dels premis de Sant Jordi a l'Espai Gironès

Al sorteig hi han participat 900 persones que es van registrar el 23 d'abril a l'estand del centre comercial

Jordi Masó Trinch, de Salt; Jordi Pujolar Adroher, de Cassà de la Selva; Josep Velasco Torres, de Caldes de Montbui; David Cateura Gubern, de Santa Coloma de Farners; i Montse Aguilar Castella, de Girona, han estat els cinc guanyadors de les estades per a dues persones cadascuna (amb habitació Júnior Suite, esmorzar i accés a spa) a l'Hotel Balneari Font Vella.

L'Espai Gironès ha sortejat aquestes cinc estades entre els 900 visitants que es van registrar a l'estand instal·lat a la plaça del Foc el dia de Sant Jordi i també va regalar 500 roses. Ahir es va fer l'entrega de regals, en un acte al centre comercial.

Aquesta acció s'inclou en el conjunt d'iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

A l'Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s'hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/173103_entregadel-premi-de-antjordiale-paigirone--1.htm