logo
Imprimir
27-04-2022 | 16:40hs
•+ NOTíCIES

Pere Vila anuncia que la Costa Brava acollirà la 60a edició de l'Assemblea General de Medcruise

Ja hi ha més de cent inscrits i inclourà activitats complementàries al territori

La Costa Brava acollirà al maig la 60a edició de l'Assemblea General de Medcruise, en què es preveu un èxit de participants de la indústria creuerística internacional. Així s'ha anunciat durant la fira Seatrade Cruise Global 2022, la trobada més important del món de l'àmbit dels creuers, en què participa Ports de la Generalitat amb els ports de Palamós, Roses i la Ràpita, conjuntament amb les destinacions turístiques de la Costa Brava i les Terres de l'Ebre.

Per primera vegada, Ports participa en la fira de Miami amb un estand propi des d'on es promouen les tres instal·lacions portuàries, els nous serveis que s'ofereixen a creuers i passatgers i les noves activitats turístiques d'aquestes dues zones del territori. La promoció dels ports de Palamós, Roses i la Ràpita i les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port consisteix en trobades amb les principals companyies de creuers, per fidelitzar navilieres i captar noves línies de creuers.

En el marc de la fira, Costa Brava Cruise Ports i l'associació Medcruise han anunciat que la 60a edició de l'Assemblea General de Medcruise, del 24 al 27 de maig, se celebrarà en terres gironines. En aquest moment ja hi ha més de 100 inscrits entre companyies de creuers, ports membres, empreses associades i premsa internacional.

L'assemblea es complementa amb viatges de familiarització per a totes les companyies de creuers, ja n'hi ha més de 20 confirmades, així com per a la premsa internacional del sector. D'aquesta manera, el territori es mostrarà a tots els socis de Medcruise que vulguin descobrir-lo, presentant-los indrets com Girona, Palamós, Roses, Cadaqués, Figueres, Pals i Peratallada.

A l'acte hi ha assistit el director general de Ports de la Generalitat, Pere Vila, la presidenta de MedcruiseFigen Ayan, i el vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat.

Pere Vila ha agraït a l'associació Medcruise «l'oportunitat que brinda a la Costa Brava per consolidar els dos ports amb tràfic de creuers i la destinació turística, i projectar la marca Costa Brava Cruise Ports en el bell mig de la indústria creuerística internacional». Vila posa l'accent amb «el retorn de l'activitat aquesta temporada amb rècords a la Costa Brava, 65 escales i 60.000 passatgers que ajudaran a dinamitzar econòmicament la demarcació de Girona i Catalunya».

Figen Ayan destaca la importància de l'Assemblea de la Costa Brava que «per primera vegada assolirà un rècord, el nombre més gran de companyies inscrites, un total de 20 que participaran en l'esdeveniment i en els viatges de reconeixement del territori».

Així mateix, Dulsat ha subratllat «les bones expectatives de l'activitat de creuers d'aquest any a la Costa Brava, ja que aquest any el 67% dels creuers que vindran a Palamós i Roses ho faran en temporada baixa, ajudant a desestacionalitzar el turisme a la Costa Brava».




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/172980_perevilaanunciaquelaco-tabravaacollirala60aediciodela-embleageneraldemedcrui-e-1.htm