logo
Imprimir
26-04-2022 | 14:16hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Restringida la circulació de vehicles de motor a la carretera de les Feixes d'Olot

La mesura que s’aplica a partir d’aquest dimecres pretén millorar la seguretat de la carretera i evitar que s'utilitzi com a alternativa a la N-260

Aquest dimecres 27 d'abril entra en vigor la limitació de pas per als vehicles a motor a la carretera de les Feixes. Es tracta de l’espai comprès entre la Deixalleria Comarcal d’Olot-camí de la Cuera i el camí de la Riudaura de la Canya on, a partir d’aquest dimecres, no s’hi podrà circular. Únicament es manté el doble sentit de circulació a la carretera de les Feixes, des de la planta de compostatge fins a l’ermita d’Esperança. També es manté el doble sentit de circulació al camí de la Cuera.

La nova restricció respon a la voluntat de garantir el pas segur en aquest tram, per on passa la via verda que connecta Olot amb la Vall de Bianya i, alhora, evitar que s'utilitzi com una via alternativa a la carretera N-260. Actualment, s'ha detectat un augment de vehicles que fan servir aquesta carretera secundària com una alternativa a l'N-260 donant-se possibles situacions perilloses en coincidir dos vehicles en ambdós sentits de la circulació en una via d’un sol carril, conjuntament amb la presència de vianants i bicicletes.

La limitació de pas no afectarà els veïns o el pas de maquinària agrícola dels masos propers a aquesta com el de les Feixes, l'Espart, Mas Clot i camps de conreu del voltant.  L’accés a les instal·lacions comarcals de tractament d'aigües i residus com la Deixalleria Comarcal, la Planta de Compostatge i la Depuradora queda garantit des del camí de la Cuera – Polígon de la Canya – pels vehicles que vinguin de la zona d’Olot i per la mateixa carretera de les Feixes per les persones que vinguin de la zona de la Canya.

Paral·lelament, es treballarà en el manteniment i rehabilitació del camí de la Cuera garantint-ne una bona qualitat del ferm i dotant els equipaments comarcals d’un fàcil accés. Els equips dels Serveis Municipals de l'Ajuntament d'Olot s'encarregaran d'instal·lar dos senyals verticals i una placa a l'avinguda de les Feixes per alertar de la prohibició de pas per a vehicles de motor, exceptuant els anteriors casos.

A part, també es col·locaran senyals i dues pilones extraïbles a l’alçada del camí de Riudaura a la Canya i altres senyals entre el camí de la Cuera i la carretera de les Feixes, a l'alçada de l'ermita de l'Esperança, a la cruïlla amb la via verda. La Policia Municipal d'Olot també ha instal·lat tanques i senyalitzacions informatives per alertar del canvi de circulació en aquests punts.

En cas de dubtes o consultes podeu contactar amb la Policia Municipal d'Olot a través del telèfon 972 27 91 33 o directament dirigint-vos a la seu del cos, situada a la Plaça de Can Joanetes, 11 d'Olot.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/172846_re-tringidalacirculaciodevehicle-demotoralacarreteradele-feixe-dolot-1.htm