logo
Imprimir
26-04-2022 | 12:31hs
•NOTICIAS 24HS

El Picasso Business Center, un centre de negocis en auge

El centre ofereix la possibilitat d’obrir una delegació comercial o una seu virtual a Màlaga amb grans avantatges

Obrir una delegació a l’exterior és una de les accions més potents per expandir l’activitat d’un negoci empresarial. No obstant això, escollir de manera concisa la localització esdevé un fet clau perquè la nova ubicació tingui un rendiment òptim, i per això s’han de tenir en compte diverses variables. Un cas d’èxit, representatiu d’una bona elecció, és el que trobem en el Picasso Business Center, un centre de negocis ubicat a Màlaga. 

Els avantatges que ofereix aquest espai són múltiples. Per començar, la poca despesa que significa disposar dels seus serveis: des de 9 euros al mes el centre ofereix a empreses catalanes la possibilitat d’obrir una delegació comercial o una seu virtual a territori andalús, amb número de telèfon propi malagueny i que ofereix servei al client atès en diversos idiomes -castellà, anglès, francès, alemany i italià-, amb el nom de la respectiva companyia romanent fiscalment a  Catalunya i disposant d’una geolocalització a Google Maps a Màlaga, reforçant la confiança a clients del sud del país i facilitant-ne les vendes. 

El Picasso Business Center, situat a ple centre financer de la ciutat andalusa, està envoltat de bancs, asseguradores, assessories i bufets d’advocats. Més enllà d’això, la capacitat infraestructural també és evident: en aquest cas, el centre es troba a menys de deu minuts caminant de l’estació de trens AVE i d’autobusos; a prop de l’Aeroport de Màlaga-Costa del Sol, el quart aeroport internacional més rellevant d’Espanya, i a tocar del cinquè port marítim amb més trànsit d’Espanya.

Clients d’arreu

Actualment, el Picasso Business Center, la incubadora d’empreses, negocis i ‘startups’ més rendible d’Espanya, compta amb clients de diferents indrets, i no només d’arreu del territori espanyol. Així, més enllà de Catalunya també hi ha representants d’empreses de Madrid, Canàries o la mateixa Andalusia, així com de països com els Països Baixos, Rússia, Irlanda, el Regne Unit o Suècia. Un apogeu justificable, tenint en compte que segons els experts en màrqueting el fet de tenir més d’una seu proporciona més prestigi i imatge a un negoci de cara al client.

En aquests moments, el ventall de companyies presents a les instal·lacions de Màlaga és extens. Així, s’hi troben des despatxos d’advocats o agències immobiliàries fins a professionals del disseny web o la fotografia, passant per agències publicitat i màrqueting, empreses de desenvolupament de videojocs, corredors d’assegurances o productors i editors de vídeos, videoclips o anuncis, entre molts altres.

Contacte permanent

Més enllà de les instal·lacions físiques, el centre de negocis també ofereix els seus serveis mitjançant la pàgina web, amb una atenció per correu electrònic eficient -en menys de 24 hores laborables s’obté una resposta- i en 39 idiomes, així com per telèfon -en aquest cas, en castellà i anglès-.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/172842_elpica-obu-ine-centeruncentredenegoci-enauge-2.htm