logo
Imprimir
22-04-2022 | 19:51hs
•POLíTICA

ERC de Blanes celebra el Sant Jordi amb Judit Escayola

La blanenca és l’autora del llibre ‘La infermera valiente’ i signarà llibres a la parada de la formació ubicada a la plaça Espanya

La Diada de Sant Jordi de demà ja s’està preparant arreu. Un dels casos el trobem a la localitat de Blanes, on Esquerra Republicana (ERC) de Blanes tindrà una parada muntada a la plaça Espanya a partir de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre. En aquesta ocasió, la paradeta de la formació blanenca comptarà amb la presència de la veïna Judit Escayola, que signarà exemplars del seu llibre ‘La enfermera valiente’. 

Escoyola, que més enllà de la seva professió com a infermera també és pintora, coneguda en aquest cas amb el nom de El Gorrión. ‘La enfermera valiente’ és un relat curt que es presenta als ulls del lector en forma de conte dividit en quatre capítols. Durant el transcurs de les pàgines, el curiós i alegre personatge de la petita infermera aprèn a través de les aventures i experiències que viu, i tot plegat es desenvolupa enmig d’una societat afectada per la pandèmia de la Covid-19, on el protagonista principal, atesa la seva professió, haurà d’enfrontar-se a aquest context sense precedents. 

Durant la pugna amb aquesta amenaça apareixen diferents personatges, tots ells exemples de superació personal i una clara demostració d’individus que exhibeixen un clar reconeixement de les emocions i de l’aprenentatge emocional. És en aquest punt, precisament, quan s’interioritza el concepte de ‘motxilla emocional’. Durant aquest viatge, a més, el personatge cabdal avança juntament amb el lector mitjançant diversos recursos pedagògics. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/172594_ercdeblane-celebrael-antjordiambjudite-cayola-2.htm