logo
Imprimir
25-03-2022 | 10:20hs
•CATALUNYA NORD

El segon Col·legi de La Bressola obrirà les portes al setembre del 2022 al Mas Rosselló

L'equipament consta de dues plantes amb tota mena d'espais per a desenvolupar la tasca pedagògica de La Bressola

L'Associació La Bressola informa que el segon Col·legi de La Bressola obrirà les portes al setembre del 2022 al Mas Rosselló, a la vila de Canet de Rosselló. El nou centre escolar començarà el curs amb una cinquantena d'alumnes repartits en una classe de sisena i una de cinquena. L'equipament consta de dues plantes amb tota mena d'espais per a desenvolupar la tasca pedagògica de La Bressola. Actualment, s'estan duent a terme obres a l'edifici per tenir-ho tot a punt per al setembre. El Mas Rosselló es troba al costat de l'Arborètum, un espai amb més de 500 espècies vegetals i arbres centenaris.

La Bressola vol agrair al municipi de Canet de Rosselló la seva predisposició i acompanyament durant aquests darrers mesos i mostra la seva satisfacció de col·laborar amb un municipi que reconeix la tasca de La Bressola i aposta pel seu desenvolupament. L'Associació també dona les gràcies a les famílies per llur confiança i mobilització. La creació d'aquest segon col·legi permetrà satisfer la demanda d'educació secundària en immersió.

Paral·lelament, l'Associació continua treballant en el projecte de Liceu al monestir del Vernet, a Perpinyà, un espai vital per al desenvolupament de l'ensenyament immersiu del català a Catalunya Nord.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/170351_el-egoncollegidelabre-olaobrirale-porte-al-etembredel2022alma-ro-ello-2.htm