logo
Imprimir
23-03-2022 | 14:32hs
•EL RIPOLLèS

Es presenta l’edició 2022 de la Fira de les 40 Hores de Ripoll

La Fira de les 40 Hores 2022 arriba els dies 1, 2 i 3 d’abril a Ripoll, recuperant el format d’abans de la pandèmia i amb una aposta per buscar espais més amplis com la Devesa del Pla i el Passeig Ragull, sense deixar de banda el centre de la vila

Aquest dimecres, 23 de març, al migdia s’ha presentat l’edició 2022 de la Fira de les 40 Hores de Ripoll. Hi ha pres part la regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats de l’Ajuntament de Ripoll, Manoli Vega, el secretari general de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER), Josep Pascal, i la membre de la junta de Ripoll Comerç, Mari Ramilo, com a representants de les tres potes de l’organització. La Fira arriba el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril, recuperant el format d’abans de la pandèmia. També s’espera tenir unes xifres de visitants semblants a les de l’any 2019.

La novetat més important és que la Fira ocuparà nous espais. Segons apuntava Manoli Vega, “hem volgut buscar zones més àmplies on tenir-hi els estands, sobretot fent una aposta per aquest espai firal que tenim a la Devesa del Pla, però sense deixar de banda el centre de la vila”. Així doncs, es dona vida a més barris de Ripoll, ja que la gent podrà fer un recorregut des de la Devesa, passant pel passeig Ragull i arribant a les places del centre, fins al Monestir. Es contemplen activitats i opcions per a totes les edats que al llarg dels propers dies s’aniran anunciant. El comerç local hi tindrà un paper important.

Recintes Firals




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/170132_e-pre-entaledicio2022delafiradele-40hore-deripoll-2.htm