logo
Imprimir
19-03-2022 | 13:30hs
•POLíTICA

El PSC, encapçalat per Salvador Illa, ret homenatge a Josep Ballell, militant històric de Santa Coloma de Farners

Ballell es va afiliar al PSC el mes de març del 1996, va formar part com a número 6 de la lista del PSC a Santa Coloma de Farners a les eleccions municipals de 2019

El PSC ha homenatjat aquest matí Josep Ballell, militant històric de Santa Coloma de Farners, en un acte al qual hi ha assistit una trentena de convidats i el primer secretari del partit, Salvador Illa. A l'acte, durant el qual s'ha glossat la figura de Ballell i la seva trajectòria com a socialista, hi ha assistit també el primer secretari del PSC de les comarques gironines i Diputat al Congrés, Marc Lamuà, i la portaveu del PSC a Girona i Diputada al Parlament de Catalunya, Sílvia Paneque.

Ballell es va afiliar al PSC el mes de març del 1996, va formar part com a número 6 de la lista del PSC a Santa Coloma de Farners a les eleccions municipals de 2019. Marc Lamuà ha destacat de Ballel que «és la persona que des de la seva militància, una militància de base, ha estat sempre el puntal del partit a Santa Coloma pel seu compromís, sobretot en els moments més durs per als socialistes. Ha estat sempre creant projecte i contribuint per ampliar la base des d'una posició generosa»

«És molt necessari ampliar la base del partit, projectar el PSC, i també ho és mantenir i reconèixer el paper de tots aquells militants que han estat fidels de manera incondicional i que han viscut èpoques difícils», ha destacat Sílvia Paneque. "En política és important el què i el com, el projecte i les formes educades i respectuoses", ha explicat Paneque. Al seu entendre, Josep Ballell ha estat un exemple d'un tarannà tranquil i respectuós que ha fet bé a la política de Santa Coloma de Farners. "El respecte a les idees democràtiques de les altres persones, que sempre manifesta Ballell, no només és clau per defensar bé les idees pròpies, sinó que ho és sobretot per reivindicar de manera contínua la democràcia".

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha manifestat a la seva arribada a l'acte que "sempre és bo reconèixer trajectòries de coherència amb unes conviccions polítiques" i ha afegit que "aquest és un missatge molt actual en el moment complicat que estem vivint a Europa amb la invasió per part de Putin d'Ucraïna". Illa ha recordat que "un tirà, encara que es faci fotos en un estadi rodejat de gent no deixa de ser un tirà que envaeix un país i fa un atac a la manera de viure que tenim a Europa". Per a Salvador Illa, en aquests moments tan complicats que viu Europa és molt important tenir clares les conviccions. "L'acte que fem avui té un sentit d'enllaç amb la realitat que estem vivint", ha explicat. "Vinc a reconèixer una trajectòria de convicció, de defensa d'una manera de veure les coses a Santa Coloma i també al conjunt de Catalunya i a donar un missatge que és el moment de tenir idees clares, conviccions fermes i saber on som i també valentia per prendre decisions realistes i de tocar a terra", ha afirmat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/169822_elp-cencapcalatper-alvadorillarethomenatgeajo-epballellmilitanthi-toricde-antacolomadefarner--1.htm