logo
Imprimir
29-01-2022 | 17:56hs
•LA SELVA

El PSC denuncia que l'alcalde de Santa Coloma de Farners permet que famílies vulnerables estiguin sense llum i aigua

Els socialistes denuncies que famílies vulnerables del carrer Castanyet els han tallat llum i aigua i l'alcalde no accepta posar en marxa mesures socials

El PSC de Santa Coloma de Farners ha denunciat avui que 16 veïns i veïnes del carrer Castanyet 57 del poble estan sense llum i aigua a casa. "Són famílies vulnerables que estan esperant l'informe social de l'Ajuntament que permeti que arribin les ajudes corresponents. Fins ara tenien punxades la llum i l'aigua. Fa dies l'Ajuntament mateix els va tallar l'accés a l'aigua i divendres quan els van tallar la llum no van fer res per evitar-ho" ha explicat la regidora socialista, Bea Ventura.

Els socialistes afirmen que a part de les 16 persones sense llum i aigua del bloc 5 hi ha un total de 36 adults i 24 nens que estan pendents de la valoració dels serveis socials de l'Ajuntament de la vila, ja que la seva situació és preocupant. "Hem demanat a l'equip de govern que s'afanyi amb aquesta gestió, però sembla que ara mateix no és una prioritat. Pel que apunten algunes famílies, sembla que hi ha algun problema perquè l'Ajuntament els faci l'informe de vulnerabilitat que acrediti la seva situació socioeconòmica i puguin accedir al bonus social pels subministraments, això és intolerable, les institucions no es poden permetre no donar els serveis adequats a la ciutadania" ha afirmat la regidora i diputada provincial.

Ventura ha explicat que "he traslladat la situació que viuen aquestes famílies al Consell Comarcal de la Selva per si se'n pot fer càrrec, ja que la manca d'actuació de l'alcalde de Santa Coloma és evident. Si l'alcalde no vol o no sap com resoldre els problemes greus dels seus veïns i veïnes el que caldria és que fes un pas enrere i deixés la seva responsabilitat a algú que sí que tingués la sensibilitat social per actuar davant d'aquestes situacions que afecten famílies del municipi".

El PSC ha demanat diverses vegades a l'alcalde que es tramiti l'informe social i es pugui gestionar el bonus social pels subministraments. "Ens consta que no som l'únic grup polític que li ha demanat i l'alcalde no s'ha mostrat partidari, fins ara, de resoldre aquesta situació que permetria a les famílies viure amb dignitat" han apuntat els socialistes.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165677_elp-cdenunciaquelalcaldede-antacolomadefarner-permetquefamilie-vulnerable-e-tiguin-en-ellumiaigua-1.htm