logo
Imprimir
28-01-2022 | 18:50hs
•ALT EMPORDà

Crearan un circuit d'art urbà permanent al Port de Llançà

L'artista Carles Bros és l'impulsor del projecte, que comença amb sis escultures

Llançà vol tenir un circuit d'art urbà permanent al port. El projecte l'impulsa l'artista Carles Bros i l'Ajuntament de Llançà aprovarà pròximament un pressupost per tirar endavant la proposta.

S'ubicaran sis escultures d'artistes locals al Passeig del Port de Llançà, que s'afegiran al patrimoni ja existent d'altres monuments i escultures. Els primers escultors confirmats a formar part d'aquest projecte són Isabel Bosch; Manuel Menéndez; Rosa Grau; Xavier Raventós; Carme Bosch; i Carles Bros.

La visita començarà al Dic de Llançà, al "Banc de peixos", fins al monument a Pere Calders que hi ha instal·lat al final del Passeig Marítim.

La voluntat de l'Ajuntament de Llançà és d'ampliar aquest circuit amb més artistes de cara als anys vinents i podria connectar-lo amb les escultures existents a la vila.

A més, s'ha instal·lat un marc-finestra a la Miranda per contemplar el Dic de Llançà, que és l'obra d'art més gran del Món i que Bros repintarà enguany gràcies a un acord amb Ports de la Generalitat. També trobarem un marc-finestra a la zona de Cap Ras.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165602_crearanuncircuitdarturbapermanentalportdellanca-1.htm