logo
Imprimir
28-01-2022 | 17:17hs
•ACTUALITAT GIRONA

Es podrà accedir a les piscines municipals de Girona sense cita prèvia a partir de dilluns

Aquesta mesura es mantenia vigent arran de les restriccions provocades per la pandèmia de COVID-19

A partir de dilluns vinent, dia 31 de gener, ja no caldrà reservar cita prèvia per tal d’accedir a les piscines municipals de Santa Eugènia-Can Gibert del Pla i del Complex Esportiu de Palau. També es recuperarà la normalitat en les entrades puntuals, que deixaran d’estar limitades a una hora d’ús. Aquestes mesures s’han pres d’acord amb les darreres resolucions del PROCICAT.

Des de l’Ajuntament, i concretament des del Servei Municipal d’Esports, estem molt contents de poder recuperar la normalitat en el servei. Ara podem dir que se suprimeix la cita prèvia i que, per tant, es podrà anar amb normalitat tant a la piscina municipal de Santa Eugènia-Can Gibert del Pla com a la de Palau i es recuperarà l’aforament del 100%. El que estem fent és normalitzar un servei que durant tot el temps de pandèmia s’ha vist afectat per les restriccions lògiques de control de la pròpia pandèmia”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

D’aquesta manera, es tornarà a la situació anterior a la pandèmia a les piscines municipals, on es restablirà el 100% de l’aforament. La cità prèvia es va posar en funcionament el juny del 2020 arran de la situació provocada per la pandèmia de COVID-19 i les restriccions que s’aplicaven als equipaments esportius.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165599_e-podraaccedirale-pi-cine-municipal-degirona-en-ecitapreviaapartirdedillun--1.htm