logo
Imprimir
26-01-2022 | 14:20hs
•LA SELVA

Finalitzen les formacions del programa 30 Plus que impulsa el Consell Comarcal de la Selva

Les empreses que estiguin interessades a participar en el programa 30 Plus tenen fins al dia 1 d'abril de 2022 per poder fer les contractacions

Els participants del programa 30 Plus, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, han finalitzat les formacions a què assistien. Actualment, les persones que s'han format durant aquestes últimes setmanes ja estan treballant en empreses col·laboradores d'aquest programa.

En aquestes formacions, que han tingut una durada de 20 hores, hi han participat un total de dotze treballadors. En el transcurs de les sessions formatives s'han treballat competències transversals que ajudaran als participants a mantenir i millorar el seu lloc de treball. Les sessions s'han dut a terme seguint les mesures establertes arran de la Covid-19.

El programa 30 Plus té per objectiu afavorir la inserció de les persones en situació d'atur, preferentment majors de quaranta-cinc anys i aturats de llarga durada, en el mercat de treball ordinari, i facilitar l'aprenentatge i l'adquisició de competències professionals.

Aquest programa ofereix subvencions a les empreses col·laboradores per contractar a persones que compleixen els requisits de participació al programa, amb un import 1.108,33 euros al mes.

Un total de disset empreses han rebut subvencions a la contractació a través del 30 Plus

En aquest moment, tal com ha explicat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, hi ha un total de disset empreses de la comarca de la Selva que han rebut subvencions a la contractació i vint –i- un treballadors que ja es beneficien del programa 30 Plus.

Les empreses que estiguin interessades a participar en el programa 30 Plus tenen fins al dia 1 d'abril de 2022 per poder fer les contractacions, de la mateixa manera que els treballadors.

Salvador Balliu, ha destacat l'aposta de l'ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l'atur. En aquest sentit, ha destacat el bon resultat que han tingut aquests programes – com Joves per l'Ocupació, Fem Ocupació, 30 Plus, Treball i Formació- en els darrers anys, ja que en la major part dels casos moltes de les persones que participen en un programa d'aquestes característiques es reincorporen al món laboral.

El programa està vigent fins al proper mes d'abril perquè noves empreses i treballadors se'n puguin beneficiar. Aquelles empreses o treballadors que es vulguin acollir a aquest programa només cal que es posin en contacte amb la unitat d'ocupació del Departament de Promoció del Territori del Consell Comarcal de la Selva.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165390_finalitzenle-formacion-delprograma30plu-queimpul-aelcon-ellcomarcaldela-elva-1.htm