logo
Imprimir
25-01-2022 | 16:00hs
•LA SELVA

La Selva premia el projecte Blaudeblaus com a millor iniciativa emprenedora del 2021

El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, ha posat èmfasi al “talent” que hi ha al territori en matèria d'emprenedoria

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit aquest migdia el projecte Blaudeblaus, dels emprenedors de Tossa de Mar Lola Moncusí, Sebastià Lleonart i Pierre Fago, amb el Premi a la Millor Iniciativa Emprenedora de La Selva 2021. Es tracta d'un guardó escollit entre les 300 empreses que es van assessorar durant el transcurs de l'any passat des del Servei de Creació d'Empreses de l'ens.

L'acte, que s'ha celebrat al Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que ha subratllat la trajectòria del premi durant la seva intervenció: “Es compleix la desena edició des que vam decidir que havíem de premiar la millor iniciativa emprenedora de la Selva”. “Aquest guardó és el punt final que reconeix l'esforç de les empreses que es formen a la comarca i que aconsegueixen l'èxit, i més tenint en compte el context que estem vivint en l'actualitat amb la pandèmia de la Covid-19, que continua persistint”, ha afegit Balliu, que també s'ha referit a la capacitat del territori selvatà de generar projectes innovadors: “Una vegada més, s'ha demostrat que a la Selva hi ha talent i els resultats del Servei de Creació d'Empreses de l'any 2021 en són una mostra més”.

A l'acte, el president del Consell ha estat acompanyat pel conseller d'Empresa de l'ens comarcal, Eduard Colomé, així com pel director d'El Centre-Eix de Negoci, Martí Juanola. En aquest sentit, Colomé ha destacat la tasca que es fa des del Servei de Creació d'Empresa, i ha valorat “la filosofia que hi ha al darrere del projecte empresarial i la seva capacitat de crear sinergies amb proveïdors de proximitat”.

El reconeixement

Més enllà del diploma que l'acredita com a Iniciativa Emprenedora La Selva 2021, Blaudeblaus també rebrà un Pla de Mentoring Premium durant tot l'any 2022, amb l'objectiu d'ajudar al projecte a consolidar-se i a créixer. Aquest pla inclou l'assessorament individualitzat per part d'assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l'estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna, assessorament en l'estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement. En aquest cas, les sessions d'assessorament estaran protagonitzades per diferents consultors especialitzats amb qui el Consell col·labora en diferents projectes de suport a l'emprenedoria.

Els tres emprenedors tossencs s'han mostrat molt satisfets amb el premi i han animat les persones que vulguin emprendre un projecte a tirar-ho endavant, “que no perdin l'esperança”. Així mateix, els impulsors de Blaudeblaus han agraït la col·laboració que han tingut per part del Servei d'Empresa del Consell Comarcal de la Selva i del Centre-Eix de Negoci. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165315_la-elvapremiaelprojecteblaudeblau-comamilloriniciativaemprenedoradel2021-1.htm