logo
Imprimir
25-01-2022 | 10:34hs
•LLEIDA

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb Fundació Aspamis per millorar l’atenció als usuaris de la residència

L’entitat social rep una aportació econòmica de 12.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la  Fundació Aspamis per tal de seguir desenvolupant les activitats d’estimulació, psicomotricitat fina i autonomia, tot creant nous espais i mantenint els grups bombolla dels usuaris de les residències. L'entitat social ha rebut una col·laboració de 12.000 euros.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran de l’Estat, amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals implementant i donant suport a la Fundació “la Caixa” en la canalització dels ajuts econòmics a les entitats socials. Durant 2021, a través de les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

La Fundació Aspamis treballa per vetllar pel benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual, tot oferint-los un servei de qualitat, que els ajudi a millorar i a gaudir del seu dia a dia.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165309_lafundaciolacaixaicaixabankcollaborenambfundacioa-pami-permillorarlatencioal-u-uari-delare-idencia-1.htm