logo
Imprimir
24-01-2022 | 20:48hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll lliura el Lot Nadó al primer infant nascut al 2022

Els pares de la Julieta Sentís han recollit l'obsequi a l'edifici consistorial

L'Ajuntament de Ripoll ha escenificat aquesta tarda el lliurament del Lot Nadó al primer nadó nascut al municipi aquest 2022, en aquest cas una nena, la Julieta Sentís Morera. Els pares de la petita han rebut el premi acompanyats per l'alcalde, Jordi Muntell; la regidora de Convivència i Participació, Maria Dolors Vilalta; la regidora de Comerç, Fires i Mercats, Manoli Vega; un representant de Ripoll Comerç, Joaquim Bustos, i els infants del Consistori Infantil.

El Lot Nadó està format per diversos articles: des de productes d'higiene i cura pels infants o una bossa de cotó fins a un adhesiu pel cotxe, una targeta per anotar les dades del naixement o una entrada per a la piscina per a la piscina per la unitat familiar, entre altres. A més, també conté un xec de 100 euros per a gastar en botigues afiliades a Ripoll Comerç.

El projecte Lot Nadó es va iniciar l'any 2016 fent el lliurament d'un detall de benvinguda a tots els infants empadronats a la vila, i actualment l'han rebut un total de 504 menuts: 242 nenes i 262 nens. El 2017 es va incorporar el reconeixement dirigit al primer nadó nascut a l'any, i a més també s'hi va afegir la Festa de Benvinguda dels Infants, que se celebra a finals de juny i que acull a tots els nens i nenes nascuts al llarg de l'any anterior. Des del consistori subratllen que aquest conjunt de propostes “tenen com a objectiu valorar el compromís de ser pares a Ripoll i acollir la petita infància des del primer moment”. 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/165214_ripolllliuraellotnadoalprimerinfantna-cutal2022-1.htm