logo
Imprimir
19-01-2022 | 18:51hs
•TARRAGONA

Caixabank lliura a Sangulí Salou el 'Premi Hotels & Tourism a la trajectòria empresarial' en FITUR

El responsable de H&T de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Albert Pascual, ha fet lliurament del reconeixement a Xavier Blasi, director general de Sangulí Salou

CaixaBank ha lliurat a Camping & Resort Sangulí Salou el 'Premi CaixaBank Hotels&Tourism a la trajectòria empresarial' a la direcció territorial Catalunya en el marc de la quarta edició dels premis Hotels & Tourism de l'entitat financera.

L'acte de lliurament de premis s'ha celebrat aquest dimecres a l'estand de CaixaBank en FITUR, la fira turística més rellevant del sector, amb presència de Ion Vilcu, director del Departament de Membres Afiliats de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), i de David Rico, director de CaixaBank Hotels & Tourism.

Enguany els guardons han celebrat una edició especial que reconeix la trajectòria de les empreses i professionals premiats. Xavier Blasi, director general de Sangulí Salou, ha estat l'encarregat de recollir el guardó, que li ha lliurat Albert Pascual, responsable de H&T a la direcció director territorial de CaixaBank a Catalunya. Amb aquesta edició especial dels premis Hotels & Tourism, CaixaBank reafirma el seu compromís amb el sector turístic a través del reconeixement del recorregut empresarial dels premiats i la seva aportació a un sector clau per l'economia espanyola.

Sangulí Salou ha rebut aquest reconeixement de CaixaBank per haver sabut evolucionar i adaptar-se a les tendències i necessitats del mercat; mig segle en què ha continuat mantenint la seva essència i s'ha convertit en una referència al turisme europeu. Els lodges i els tents d'Àfrica o les noves viles de la Mediterrània són només un exemple de la tematització que es viu a tot el recinte. També té una àmplia zona de càmping, cinc zones de piscina, parcs infantils i molts espais verds per estar en contacte amb la natura amb el màxim confort.

A l´amfiteatre l´equip d´animació organitza activitats diàries i espectacles propis que són garantia de diversió per a tothom. Destaca una cuidada oferta gastronòmica que té una consideració especial cap al públic infantil i persones amb al·lèrgies alimentàries. A més, promou les polítiques Pet Friendly i disposa d´un Pet Club per a mascotes. Aquest 2022, Sangulí Salou celebrarà el 50è aniversari de la seva creació del càmping.

Aquest guardó és una mostra més de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic, un suport que es materialitza a través de la seva línia de negoci especialitzada CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través d'un model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

Aquesta especialització i coneixement de l'àmbit del turisme ha permès que CaixaBank, durant la crisi derivada de la COVID-19, hagi posat a la disposició dels clients del sector turístic mesures específiques de suport, entre les quals destaquen la concessió de línies de liquiditat i la moratòria o mancances en els crèdits hipotecaris, amb la finalitat de preservar al màxim la liquiditat de les empreses.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/164827_caixabanklliuraa-anguli-alouelpremihotel-touri-malatrajectoriaempre-arialenfitur-1.htm