logo
Imprimir
17-01-2022 | 14:54hs
•ALT EMPORDà

L'Ajuntament de Castelló ha contractat dues persones aturades de llarga durada mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

El programa de Treball i Formació integra accions formatives i d’experiència laboral per afavorir la inserció de les persones contractades al mercat laboral

El Departament de Treball, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ha aconseguit contractar dues persones aturades de llarga durada durant dotze mesos per aquest 2022. Aquestes dues persones desenvolupen les següents tasques professionals: una farà d’auxiliar de la llar per desenvolupar tasques de suport i acompanyament a persones grans del municipi que viuen soles i tenen baixa autonomia, i l’altra farà d’auxiliar de jardineria per millorar les zones verdes del municipi, donant un suport a l’empresa de serveis municipal.

Els últims anys ja s’havia contractat persones en diferents edicions del programa de Treball i Formació del SOC i d’aquest mateix perfil, i després de la bona valoració de les dues experiències aquestes figures s’han consolidat i per això s’ha volgut aprofitar per tornar a sol·licitar-ho. En el cas de l’auxiliar de la llar, la treballadora atendrà casos derivats des dels Serveis Socials, mentre que l’auxiliar de jardineria realitzarà suport a l’empresa municipal de serveis Castelló 2000 SA.

La regidora del Departament de Treball, Formació i Ocupació, Anna Massot valora molt positivament poder contractar persones a través d’aquest programa del SOC perquè d’una banda el municipi en surt beneficiat amb el reforç de dos serveis molt necessaris, com les condicions de la subvenció del Programa Treball i Formació, però a la vegada cal posar en valor la funció social del programa en sí, que permet donar feina a persones en situació d’atur de llarga durada i amb baixa ocupabilitat.

Aquests persones es van contractar a finals de desembre i s’incorporen a treballar aquesta mateixa setmana.

El programa de Treball i Formació integra accions formatives i d’experiència laboral per afavorir la inserció de les persones contractades al mercat laboral.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/164620_lajuntamentdeca-tellohacontractatdue-per-one-aturade-dellargaduradamitjancantuna-ubvenciodel-erveidocupaciodecatalunya-oc-1.htm