logo
Imprimir
14-01-2022 | 17:49hs
•+ NOTíCIES

La recollida de residus Porta a Porta arriba a Llívia

La previsió és que el servei entri en funcionament aquestes setmanes vinents

Llívia posarà en funcionament, aquestes setmanes vinents, el servei de recollida de residus Porta a Porta. La recollida Porta a Porta suposa un gran canvi per a tota la població. Més responsabilitat de separació dels residus en origen, i molta més proximitat en el servei. Un servei que ja, a Catalunya, més de 200 municipis han posat en marxa.

El servei Porta a Porta el gestiona el Consell Comarcal de la Cerdanya i en aquesta primera fase s'incorporen els municipis de Das, Ger, Prats i Sansor, Urús, Guils de Cerdanya i Llívia.

Així, doncs, els veïns i les veïnes de Llívia s'hauran de familiaritzar amb les fraccions orgàniques, envasos, paper/cartó, resta i vidre. Les deixalles o els residus seran recollits diàriament per davant de casa i cada família tindrà un contenidor per a poder separar i dipositar els residus corresponents.

En els dies vinents es donarà tota mena d'informació al voltant del nou servei. La primera de les accions que impulsa el govern local són tres xerrades adreçades als industrials i empresaris i als veïns en general, aquest divendres i dissabte, 21 i 22 de gener, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Llívia. La primera sessió, a les 16 hores (per a empresaris i industrials i restauradors) i la segona a les 20 hores (per als veïns i veïnes en general). L'endemà, a les 10 hores, per a les comunitats de propietaris i veïns i veïnes de segona residència. Totes les sessions seran emeses en línia pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Llívia i quedaran a internet per a poder ser consultades quan es vulgui.

Igualment, pels empresaris vinculats al sector de la restauració, es faran visites puntuals per a ampliar-los la informació.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/164448_larecollidadere-idu-portaaportaarribaallivia-1.htm