logo
Imprimir
14-01-2022 | 15:09hs
•LA SELVA

Posposada la 9a edició de FIPORC de Riudellots

A l'espera d'una millora de l'evolució dels indicadors es valorarà la possibilitat de trobar una nova data que s'anunciarà oportunament

Amb motiu de la situació i evolució de la pandèmia de la COVID-19 i seguint les recomanacions del Departament de Salut l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha decidit posposar la 9a edició de FIPORC, prevista inicialment pels dies 12 i 13 de febrer del 2022.

Els indicadors actuals i l'alt risc de contagi de la variant òmicron obliga a ser prudents i pensar en la salut individual i col·lectiva.

Aquesta decisió ja s'ha comunitat a l'ampli grup de voluntaris que cada any fan possible celebrar amb èxit FIPORC i que ja havien començat amb els preparatius.

A l'espera d'una millora de l'evolució dels indicadors es valorarà la possibilitat de trobar una nova data que s'anunciarà oportunament.

Des de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva volem agrair novament la disponibilitat del voluntariat així com de les entitats, administracions i de les empreses patrocinadores que donen suport cada any a FIPORC.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/164440_po-po-adala9aediciodefiporcderiudellot--1.htm