logo
Imprimir
14-12-2021 | 22:49hs
•BAIX EMPORDà

Investiguen els robatoris a dos bars de Palamós

Un dels testimonis critica la falta de celeritat de la Policia Local a l’hora d’actuar: “Van dir que en aquell moment només eren dues persones i que no podien fer res”

Uns lladres van entrar a robar, durant la passada nit de diumenge a dilluns, a dos restaurants situats a l’avinguda Catalunya i a l’avinguda Onze de Setembre. En aquesta darrera via, un testimoni -el fill del propietari, apunta que els fets van tenir lloc a les quatre de la matinada, quan “quatre encaputxats” van entrar a l’interior de l’establiment, en un moment en el qual hi havia el personal de neteja treballant, que va poder sortir corrents a avisar a la policia. Segons aquesta font, des de la Policia Local de Palamós els van apuntar que en aquells moments “eren dues persones i no podien fer res”. “Van deixar als propietaris del restaurant, de 77 i 73 anys, a les quatre de la nit, al carrer i veient com els robaven una fortuna”. “Mentre els lladres actuaven i el personal de neteja i els propietaris s’ho miraven des de la terrassa, la policia no van tenir ni la dignitat de sortir de la comissaria”, afegeix el testimoni, que també apunta que els agents dels Mossos d’Esquadra “es troben tots a casa per casos de Covid, i ni els Mossos de Sant Feliu de Guíxols ni de Palafrugell es van desplaçar per falta d’efectius”. El fill dels propietaris també apunta que la primera dotació policial, en aquest cas del cos de policia científica dels Mossos, “es va presentar a les nou de la nit”. 

En el cas del bar Catalunya, un altre testimoni que va presenciar el robatori apunta que els lladres van robar les màquines de la caixa registradora automàtica de l’establiment, el mateix procediment que van utilitzar en el restaurant Mònica. La policia sospita que darrere d’aquests fets hi ha un grup especialitzat. Tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra estan investigant els robatoris, que també van tenir lloc el cap de setmana passat a l’església de la localitat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/162284_inve-tiguenel-robatori-ado-bar-depalamo--1.htm