logo
Imprimir
27-11-2021 | 16:45hs
•ALT EMPORDà

Manuel Menéndez presenta a Llançà 'Del centro del mundo al ombligo de la luna'

Es un llibre autobiogràfic de l'alt funcionari francès, fill de republicans

Manuel Menéndez va presentar ahir a Llançà "Del centro del mundo al ombligo de la luna", el seu llibre autobiogràfic on parla de les seves experiències en països com el Brasil o Colòmbia i la seva relació amb personalitats del món de les arts.

La presentació va anar a càrrec de l'autor, que és alt funcionari francès, i del periodista Ramon Iglesias i l'alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter.

Menéndez té al darrere una vida apassionant que val la pena llegir. Fill d'un republicà asturià i una republicana filla del cap d'estació de Portbou, va patir l'exili a França, on va esdevenir un alt funcionari dedicat a la cultura i va dirigint l'Aliança Francesa a Brasil, Mèxic i Colòmbia.

Al llibre hi explica tot aquest relat biogràfic, amanit amb anècdotes com quan va assistir al funeral del revolucionari Bateman, o la seva amistat amb personalitats com José Luis Cuevas o Palau i Fabre.

Durant la seva conversa amb Iglesias, Menéndez va abordar també qüestions com els inicis de la democràcia, les particularitats de la frontera o el trilingüisme.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/161221_manuelmenendezpre-entaallancadelcentrodelmundoalombligodelaluna-1.htm