logo
Imprimir
26-11-2021 | 14:37hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Policia Municipal de Girona deté 4 persones amb gairebé 90 antecedents policials per robar a l’interior de vehicles

Els fets delictius han succeït a l’interior d’un pàrquing del carrer de l’Hospital

La Policia Municipal de Girona va detenir el dimecres al vespre quatre presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior de cinc vehicles. Es tracta de quatre persones que entre totes acumulen gairebé 90 antecedents policials. A més, una d’elles tenia pendent una recerca policial.

Els fets van succeir el dimecres, dia 24 de novembre, al vespre. Al voltant de les 21 h, la Policia Municipal de Girona va alertar-se quan un cotxe volia fer escàpol en adonar-se de la presència dels agents. En aturar l’automòbil i fer l’escorcoll, els agents van localitzar a l’interior del vehicle maletes, documentació i diferents objectes. Tot seguit, van comprovar que el material provenia de cinc vehicles que havien estat forçats a l’interior d’un pàrquing del carrer de l’Hospital.

Els ocupants del vehicle van ser detinguts per cinc robatoris amb força a l’interior de vehicles. A més, un d’ells també va ser denunciat penalment per conduir sense tenir el permís. Els quatre autors estan domiciliats als voltants de la ciutat de Barcelona.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/161146_lapoliciamunicipaldegironadete4per-one-ambgairebe90antecedent-policial-perrobaralinteriordevehicle--1.htm