logo
Imprimir
23-11-2021 | 08:32hs
•SALUT

Triplicat en una setmana el nombre de pacients COVID als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 22 persones, 16 més que l'última setmana, i al de Calella 4 ingressats, un més

L'últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres hospitalaris indica que continua augmentant el nombre de casos. Actualment hi ha 26 persones ingressades, 17 més en relació a l'anterior recompte de fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, en una setmana han augmentat fins a 10 persones, 8 més que fa set dies.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 22 persones ingressades per aquesta malaltia, 16 més que fa una setmana, 14 dels quals són pels casos detectats a la Unitat de Mitjana Estada Polivalent. Els set dies anteriors hi ha hagut 18 ingressos i 2 altes. Per la seva banda, a l'Hospital de Calella, on fa dues setmanes ja no hi queda cap persona tractant-se per la COVID, ara hi ha 4 persones. Durant la darrera setmana s'han registrat 3 ingressos i 2 altes.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públic CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 83 persones ingressades per COVID, 42 més que en l'anterior recompte, una setmana enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 108.434 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot continua repuntant, i està situat a la part alta de la taula. Ara és de 271 punts, i en l'anterior comunicat era de 172. A Blanes també ha augmentat, i continua igualment a la zona alta de perill. En l'actualitat és de 232 punts, després que en l'anterior actualització era de 157 punts.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/160828_triplicatenuna-etmanaelnombredepacient-covidal-centre-delacorporaciode-alutdelmare-meila-elva-1.htm