logo
Imprimir
19-11-2021 | 16:01hs
•LA SELVA

Tossa aprova el Pla Municipal d'Igualtat

Serà la base per a poder implementar accions polítiques concretes de gènere

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat el Pla Municipal d'Igualtat, que té com a objectiu dotar d'una guia l'actuació municipal en matèria de gènere. En aquest sentit, serà la base per a poder implementar accions polítiques concretes de gènere en el sí del consistori i en la seva projecció cap a la ciutadania.

Aquest Pla d'Igualtat té una durada de 4 anys, i estarà actiu des del primer trimestre del 2022 fins al darrer trimestre del 2025.

La regidora d'Igualtat, Eva Barnés, explica que es marquen com a objectius prioritaris les accions que vagin encaminades a:


-Actuar davant l'assetjament sexual i l'assetjament laboral a través de mecanismes que facilitin la prevenció, detecció i la denúncia de tots els casos i l'aplicació de protocols.

-Promoure i cercar la innovació en mesures que permetin els usos dels temps i la conciliació de la vida laboral, personal i familiar.

-Reduir la segregació horitzontal i vertical i erradicar qualsevol mena de discriminació indirecta que es produeixi en les retribucions salarials.

-Incloure una política comunicativa inclusiva i lliure d'estereotips sexistes.

-Dur a terme formació amb perspectiva de gènere a la plantilla del consistori.

-Facilitar la informació i dur a terme una comunicació del Pla d'Igualtat, mesures de conciliació i protocols.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/160611_to-aaprovaelplamunicipaldigualtat-1.htm