logo
Imprimir
15-11-2021 | 14:51hs
•CATALUNYA NORD

L’Ajuntament de Girona rep l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de la Catalunya Nord i Occitània

La trobada ha tingut lloc al Saló de Plens del consistori

L’Ajuntament de Girona ha rebut aquest matí l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de la Catalunya Nord i Occitània. La trobada, que ha tingut lloc al Saló de Plens del consistori, ha estat presidida per la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. Per part de l’associació hi ha assistit l’alcaldessa de Le Soler i vicepresidenta de les relacions internacionals del Perpignan Méditerranée Métropole, Armelle Revel-Fourcade; el president del Pôle Action Media, Pierre Roca, i el director del Pôle Action Media, Flavien Noël.

L’acte també ha comptat amb la intervenció del president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), David Martí; i l’assistència del director del servei territorial de Vicepresidència i Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Saló; del president de la FOEG, Ernest Plana; del president del Centre Blockchain de Catalunya, Quirze Salomó, i de la delegada d’ACCIÓ a Girona, Glòria Vinyals.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/160264_lajuntamentdegironarepla-ociaciodempre-e-denove-tecnologie-delacatalunyanordioccitania-2.htm