logo
Imprimir
10-11-2021 | 16:15hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú commemorarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

El dia 25 de novembre hi haurà una encesa d’espelmes davant l’Ajuntament en record a les víctimes

El pròxim dijous 25 de novembre se celebrarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, una data que a la vila comtal es commemorarà a través de diverses activitats des d’aquest dia i durant les jornades posteriors. L’acte central tindrà lloc el mateix 25N, quan a dos quarts de sis de la tarda, davant de l’Ajuntament, es farà una lectura del manifest institucional i una encesa d’espelmes en record a les víctimes de la violència masclista. 

El divendres, dia 26 de novembre, a Sant Julià, se celebrarà l’espectacle ‘La dona que jo vull ser’, una obra per a tots els públics a càrrec de La rateta ja no escombra l’escaleta. El dissabte, dia 27, davant l’Ajuntament es realitzarà el taller ‘Fes-te la teva bossa 25N’, així com altres activitats, una iniciativa que comptarà amb la col·laboració de l’Associació Cultural i de Lleure el Taller de Besalú. En aquest cas, l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia (per més informació, cal contactar amb el correu electrònic eltallerbesalu@gmail.com).

Les propostes per commemorar aquest dia també es podran contemplar, en algun cas, des del dilluns 22 de novembre. Aquest dia, i fins al 28, els Baixos de Can Cambó seran l’escenari d’una exposició de llibres amb temàtica de violència de gènere. Finalment, a l’Institut-Escola es farà el dia 2 de desembre el taller ‘Em cuido, et cuides, ens cuidem’, una activitat adreçada als alumnes de quart d’ESO a càrrec de Lo Relacional.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/159944_be-alucommemoraraeldiainternacionalcontralaviolenciadegenere-1.htm