logo
Imprimir
04-11-2021 | 10:59hs
•BAIX EMPORDà

Pere Aragonès, Xavi Hernández i els personatges de 'El juego del calamar' estrenen caganer

També s'incorporen al catàleg de Caganer.com Ibai Llanos, Isabel Díaz Ayuso o Lluís Llach

Els personatges de moda en la televisió, com els de la sèrie El juego del calamar; de l'esport, com Xavi Hernández o de la comunicació, com Ibai Llanos, ja tenen el seu caganer. Caganer.com ha afegit a la seva col·lecció de figures altres personalitats de camps tan diversos com la política (Pere Aragonès, Isabel Díaz Ayuso, Kamala Harris), la música (Alaska, Albert Pla o Tina Turner).

En total, l'empresa de Torroella de Montgrí ha creat per aquesta temporada de Nadal una quarantena de noves figures, que també inclouen noms com James Bond, Baby Yoda, Lluís Llach o el personatge infantil Teo.

També ha crescut la llista de caganers d'oficis, amb la incorporació de les figures d'antidisturbis, pizzer o farmacèutic, i d'esportistes, com el jugador de pàdel.

L'escultor de Caganer.com, Marc Alòs, assenyala que busquen homenatjar personatges clàssics, però també centrar-se en l'actualitat, per això l'exblaugrana Leo Messi ja té un nou caganer com a jugador del Paris Saint-German.

Caganer.com compta amb 550 figures, cadascuna de les quals s'elabora artesanalment. Les meves venudes l'any passat van ser la de Fernando Simon, el pagès amb mascareta i el sanitari, però al llarg de la seva història lideren el rànquing Barack Obama, Donald Trump, Carles Puigdemont i Leo Messi, a més del caganer de tota la vida.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/159556_perearagone-xavihernandeziel-per-onatge-deeljuegodelcalamare-trenencaganer-2.htm