logo
Imprimir
03-11-2021 | 14:56hs
•BAIX EMPORDà

Concurs 'Emporta'at a casa un tió de Nadal' a Platja d'Aro

Participació vehiculada mitjançant l'aplicació mòbil Targeta AROimpulsa

La campanya de promoció i activitats Aquest Nadal, el millor regal és... Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, s'avança algunes setmanes amb una nova proposta: el sorteig de 15 reproduccions a petita escala del tradicional Tió Gegant de Platja d'Aro, que des de fa anys forma part de l'ambientació nadalenca a l'espai públic del municipi. De l'1 al 21 de novembre, qualsevol compra efectuada en els establiments adherits a la promoció es pot registrar a l'aplicació Targeta AROimpulsa, (gratuïta i preparada per a Android i iOS) i tot conservant alhora el tiquet es participa en els sorteigs que s'efectuaran els dilluns 8, 15 i 22 de novembre (cinc peces cada setmana). Els i les afortunades s'anunciaran a les xarxes socials municipals i el lliurament serà dissabte 27 de novembre en transcurs de l'acte de l'Encesa de Llums de Nadal.

Una iniciativa d'AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d'Empresaris; Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S'Agaró-Sant Pol Es Mou; Associació d'Hotels i Associació del Petit Comerç i Turisme. Les mateixes entitats desenvoluparan del 27 de novembre al 4 de gener un nova edició del Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja com un cotxe Fiat 500 híbrid (Primer Premi), una bicicleta elèctrica (Segon Premi) i un paddle surf (Tercer Premi). També hi ha preparats milers d'euros en lots de regals per a onze premis més, del 4t al 14è. Per participar-hi només cal ser major d'edat i realitzar una compra mínima de 20 euros en els comerços i serveis del municipi adherits i registrar-ho a l'aplicació Targeta AROimpulsa o bé mitjançant butlleta amb paper.

Més enllà dels dos sorteig programats, la campanya Aquest Nadal, el millor regal és... Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, proposa gaudir dels atractius d'un municipi engalanat amb 25.000m2 d'il·luminació nadalenca de baix consum, fil d'animació musical i múltiples punts de decoració i d'atracció al carrer i que enguany recupera el Túnel de Llum, la Pista de Gel, el Mercat de Nadal, les representacions del Pessebre Vivent de Castell d'Aro (el més antic de Catalunya) i el format habitual del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens. Prèviament se celebrarà la Fira de Playmobil al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro (del 3 al 8 de desembre) i es tornarà a proposar a les familiars realitzar la triple Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí que caldrà localitzar en els d'aparadors de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, i amb l'ajuda d'un plànol orientatiu i així aconseguir un obsequi. El Castell de Benedormiens de Castell d'Aro acollirà l'exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques; i la Nit de Reis es viurà de nou amb les cavalcades pels principals carrers de Platja d'Aro i Castell d'Aro.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/159434_concur-emportaataca-auntiodenadalaplatjadaro-1.htm