logo
Imprimir
03-11-2021 | 12:01hs
•CATALUNYA NORD

La Catalunya del Nord, a punt per a la seva Diada

El Col·lectiu 7 de novembre organitzarà aquest dissabte, 6 de novembre, la mobilització ‘Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus’

Aquest pròxim dissabte, 6 de novembre, la Catalunya del Nord celebrarà la seva Diada, una festivitat que arribarà acompanyada de diverses activitats i iniciatives. Així, el Col·lectiu 7 de novembre concentrarà bona part de les propostes a través de l’acte ‘Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus’, que s’iniciarà a partir de les quatre de la tarda amb una manifestació a la Plaça Catalunya, continuarà a les set de la tarda amb una Marxa de Torxes i clourà a partir de dos quarts de nou del vespre amb un concert a la Casa Musical (5 euros), que comptarà amb les actuacions de Tata, Trau, El Belda i El Conjunt Badabadoc. Es preveu que el primer dels actes, la concentració a la Plaça Catalunya, assoleixi un gran poder de convocatòria: sense anar més lluny, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza busos per assistir-hi des del Principat.

El Col·lectiu 7 de novembre ha rebut el suport d’altres entitats i agrupacions, com ara Alerta Solidària, Arran, Coordinadora Obrera Sindical, CUP, Endavant o Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Un Correllengua d'homenatge

La mateixa mobilització convocada per l’acte ‘Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus’ també inclourà un Correllengua d’homenatge a la figura d’Isabel-Clara Simó, escriptora, periodista i política del País Valencià considerada una de les autores modernes més importants de la literatura en llengua catalana.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/159431_lacatalunyadelnordapuntperala-evadiada-1.htm