logo
Imprimir
02-11-2021 | 20:00hs
•BESALú, VILA COMTAL

La ratafia, protagonista a Besalú

La vila comtal celebrarà el diumenge 28 de novembre la 28a edició de la Fira de la Ratafia, amb degustació, tast i vendes de diversos licors d’arreu de Catalunya

L'aroma de la ratafia tornarà a impregnar ben aviat la vila comtal de Besalú. En concret, això serà així el pròxim diumenge, 28 de novembre, en el marc de la Fira de la Ratafia de la localitat garrotxina, que enguany celebrarà la seva 28a edició. 

Durant tot el dia hi haurà degustació, tast i venda de ratafies d’arreu de Catalunya a la Plaça de la Llibertat del poble, emplaçament que esdevindrà un cop més el punt neuràlgic de l’esdeveniment. A més, aquestes parades compartiran protagonisme amb el tradicional mercat tradicional i la presència de diversos botiguers, que estaran ubicats al Prat de Sant Pere. 

La plaça de la Llibertat, emplaçament clau

Més enllà de la sala d’actes de l’Ajuntament de Besalú, que acollirà el concurs de ratafies locals a partir de les onze del matí, bona part del programa d’enguany es concentrarà a la plaça de la Llibertat. Així, a dos quarts de dotze del migdia hi haurà una actuació musical amb la Combo Escola Municipal de Música de Besalú, una interpretació que esdevindrà l’avantsala per a una nova actuació, en aquest cas del grup de pop The Puppy Thoughts (12h). A la una del migdia, d’altra banda, arribarà un dels moments cabdals de la jornada, amb l’obertura de la ratafia guanyadora del 2019 i la presentació de la Ratafia de les Herbes del Mont. Ja a la tarda, a les cinc, la Cobla La Principal de Banyoles oferirà una audició de sardanes al mateix indret.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/159339_laratafiaprotagoni-taabe-alu-1.htm