logo
Imprimir
02-11-2021 | 17:52hs
•LA GARROTXA

El Butlletí Municipal de novembre arriba a les llars de Sant Joan les Fonts

A l'interior, es fa un balanç d'activitats com la Fira Internacional de Bruixeria o la celebració de les Jornades de Patrimoni al monestir romànic amb unes noves visites guiades

Ja s'està repartint per les cases de Sant Joan les Fonts una nova edició del Butlletí Municipal corresponent al mes de novembre. La portada d'aquest número l'ocupa la recuperació de la figura d'hereu i pubilla de Begudà després de l'elecció de Júlia i Adrià Plana durant la festa de Sant Cosme i Sant Damià.

A l'interior, es fa un balanç d'activitats com la Fira Internacional de Bruixeria o la celebració de les Jornades de Patrimoni al monestir romànic amb unes noves visites guiades. També hi ha espai per parlar de la reobertura del PIS-9 a l'Àrea de Joventut o la matinal de clown 'deparRIUre'. Finalment, també es parla de la instal·lació de nous contenidors de poda a la Roureda i Sant Joan, la celebració del Fòrum d'Empreses i l'inici de la col·laboració amb Integra.

Finalment, a la contraportada hi ha tota l'agenda del mes de novembre amb un increment considerable del nombre d'activitats que programen entitats, un símptoma d'una certa tornada a la normalitat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/159336_elbutlletimunicipaldenovembrearribaale-llar-de-antjoanle-font--1.htm