logo
Imprimir
22-10-2021 | 16:26hs
•LA GARROTXA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per un robatori amb força en una casa d'Olot

Van sostreure mobles i quadres valorats en 200.000 euros

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot van detenir el passat dilluns un home i una dona, de 27 i 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Castellfollit de la Roca, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, un delicte d'incendi i danys.

Les dues detencions són resultat d'una investigació oberta el 28 de setembre després de produir-se un robatori amb força a l'interior d'una casa d'Olot. Els lladres van sostreure mobles i quadres valorats en 200.000 euros i abans de fugir van provocar un incendi per tal de dificultar la seva identificació.

Els investigadors van comprovar que el foc s'hauria produït en tres punts diferents utilitzant un producte accelerant, per tant, no deixava cap dubte sobre la seva intencionalitat.

De la inspecció a la casa es va desprendre que l'incendi es va auto extingir per la manca d'oxigen en trobar-se totes les finestres i portes tancades.

La investigació va permetre el passat dilluns la detenció dels presumptes autors.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar llibertat en càrrecs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/158704_el-mo-o-de-quadradetenendue-per-one-perunrobatoriambforcaenunaca-adolot-1.htm