logo
Imprimir
20-10-2021 | 10:18hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles convoca un nou concurs per pintar un mural dedicat a la mobilitat

El premi està dotat en 1.000 euros i ja es poden presentar les propostes

L'Ajuntament de Banyoles ha convocat la segona edició del concurs de pintura mural centrat en la mobilitat sostenible. El premi està dotat en 1.000 euros, el doble de l'any passat, i ja es poden presentar les propostes. El termini de recepció de sol·licituds s'allargarà fins al 10 de novembre.

El concurs pretén posar en relleu i projectar Banyoles com a ciutat de la bicicleta i fomentar l'ús de la bicicleta, així com fomentar la creació artística i l'expressió a través de l'art plàstic, projectar i donar a conèixer el treball d'artistes locals i millorar diferents espais de la ciutat dotant-los de valor afegit.

Al concurs, hi poden participar artistes majors d'edat, veïns de Banyoles o de qualsevol municipi de la comarca, tant si són professionals com amateurs i s'hi poden presentar a títol individual o formant un grup de màxim tres persones. Les obres artístiques han d'adir-se als objectius del concurs i representar els valors de la bicicleta, han de ser originals i inèdites i han de ser inclusives. La tècnica i l'estil artístic són de lliure elecció i haurà de ser pintada a la paret pel mateix artista guanyador.

El mural es pintarà en una paret situada al carrer Carmelites Velles de 10 metres de llarg i dos metres d'alt i estarà just al costat del mural guanyador en la primera edició del concurs. Les bases de la convocatòria del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament a www.banyoles.cat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/158538_banyole-convocaunnouconcur-perpintarunmuraldedicatalamobilitat-1.htm