logo
Imprimir
13-10-2021 | 08:34hs
•LA GARROTXA

Èxit absolut de les Jornades Europees de Patrimoni per conèixer el monestir romànic de Sant Joan les Fonts

Com cada any, es va editar un punt de llibre per a l'ocasió, el tercer en aquest cas, que es va repartir entre els assistents

Un any més, Sant Joan les Fonts ha participat de la iniciativa de les Jornades Europees de Patrimoni. Si en les anteriors edicions s'havia donat a conèixer el patrimoni volcànic amb una visita guiada al volcà de La Canya i el patrimoni hidràulic amb una visita al pont medieval, aquest any es va optar per explicar la història del monestir romànic de Sant Joan i es va fer a través d'una visita teatralitzada a càrrec de Caterva, una empresa especialitzada en aquest tipus d'activitats que també fa visites als jaciments d'Empúries o al Museu Arqueològic de Girona.

L'aforament va ser complet, de trenta persones, i la representació va ser absolutament fabulosa fent un viatge en el temps coneixent de ben a prop les èpoques de més esplendor de l'església monestir, des de la seva construcció fins que els últims monjos que hi vivien van marxar.

Qui s'ho hagi perdut o qui vulgui repetir, tindrà ocasió de viure aquesta experiència el proper 5 de desembre i durant l'any 2022 en properes dates que ja anunciarem.

Com cada any, es va editar un punt de llibre per a l'ocasió, el tercer en aquest cas, que es va repartir entre els assistents.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/158200_exitab-olutdele-jornade-europee-depatrimoniperconeixerelmone-tirromanicde-antjoanle-font--1.htm