logo
Imprimir
11-10-2021 | 14:58hs
•ALT EMPORDà

Fira de Tardor a Empuriabrava

Aquesta és la tercera fira que promou l'associació de comerciants

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, impulsa la Fira de Tardor que tindrà lloc a la Plaça de les Palmeres d'Empuriabrava aquest diumenge.

Amb la tardor com a pretext i amb l'objectiu de continuar treballant per dinamitzar el comerç del municipi, l'associació proposa una fira el proper diumenge 17 d'octubre de 10 a 19 hores. Durant tota la jornada els comerços i establiments que hi participen, en total 14, exposaran i vendran els seus productes. Per tal d'amenitzar la fira també es faran tallers; degustacions de productes, concerts de música en directe, amb els grups Pelacanyes i MerKado Negro; i animació infantil amb en Patxecu.

Aquesta és la tercera fira que promou l'associació de comerciants. La fira de Brocanters va ser la primera iniciativa de l'entitat, seguidament s'hi va sumar la fira de Nadal i ara arriba la Fira de Tardor a Empuriabrava amb l'objectiu de dinamitzar un cap de setmana més i atraure visitants a la marina. Cal recordar també que al llarg de l'any es porten a terme altres propostes com el vermut que aquest any va tenir lloc el mes de juny o el Súper Lot de Nadal.

Judith Cant, representant de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Castelló d'Empúries i Empuriabrava, anima a tothom a venir a passar el dia a la plaça de les Palmeres: "hem programat un seguit d'activitats per tal que sigui una fira atractiva per a tothom, amb música, activitats infantils i degustacions durant tot el dia"

Per la seva banda, Helena Solana, regidora de promoció econòmica ha expressat que "des de l'Ajuntament estem molt contents de les iniciatives que s'han anat impulsant conjuntament amb l'associació de comerciants i, una vegada més, l'associació tindrà tot el nostre suport per tal que la fira sigui un èxit i tingui continuïtat. "




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/158083_firadetardoraempuriabrava-1.htm