logo
Imprimir
11-10-2021 | 09:41hs
•LA SELVA

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma organitzen un nou cicle de xerrades per a famílies i joves

Aquests tallers es realitzaran mensualment d’octubre a juny del curs 2021/2022 al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitzen per segon any consecutiu un cicle de tallers i xerrades mensuals destinades a les famílies que vulguin acompanyar als seus fills i filles adolescents i/o joves en diferents àmbits de la seva vida com en les pantalles i xarxes socials, els canvis físics i psicològics en l’adolescència, els itineraris formatius o opcions per anar a l’estranger, entre altres.

Aquests tallers es realitzaran mensualment d’octubre a juny del curs 2021/2022 al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners.

Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpel·len directament als i a les joves en aquesta etapa vital. Per aquest motiu, tal com ha explicat el responsable de l’Oficina Jove del Consell, Xavi Amat, s’han programat xerrades relacionades amb àmbits molt diversos com la salut com ara créixer i educar en un món de xarxes, prevenció de conductes de risc o com abordar el bullying i ciberbullying. Amb tot però, també se’n faran sobre les opcions que existeixen una vegada es finalitzen els estudis d’educació secundària obligatòria, les possibilitats existents per treballar, estudiar o fer un voluntariat a l’estranger, o fins i tot eines per a buscar feina a l’estiu.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ofereix assessorament i xerrades en aquestes temàtiques tant a través de les consultes individuals als serveis de l’Oficina, com en el marc dels instituts o equipaments juvenils. En aquest sentit, aquest cicle vol apropar i obrir l’Oficina Jove del Consell a la població en general, especialment al col·lectiu jove de la comarca i a les famílies.

Aquest cicle començarà el pròxim dimecres 20 d’octubreamb la xerrada “Hiperconnectivitat i pantalles: créixer i educar en un món de xarxes”, que tindrà lloc a les a les 19 hores al Cercle Jove del municipi de Santa Coloma de Farners. El taller anirà a càrrec de la sociòloga Liliana Arroyo, experta en transformació digital i impacte social. Ha participat com a membre de l’equip investigador en diversos projectes de diferents àrees de la sociologia, amb l’objectiu comú de comprendre fenòmens socials i canvis importants en l’esfera col·lectiva i actualment investiga quin impacte social tenen les eines digitals en la manera de fer, de sentir i de relacionar-nos.

Aquesta primera sessió està especialment pensada per a famílies i està previst fer-ho en format presencial i amb aforament limitat. Per aquest motiu cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament en el següent AQUEST LINK.

Aquelles persones que tinguin qualsevol dubte o qüestió  es poden posar en contacte a través del correu electrònic joventut@scf.cat o  trucant o enviant un whatsapp al número 626 32 89 72.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/158078_loficinajovedelcon-ellcomarcaldela-elvailareadejoventutdelajuntamentde-antacolomaorganitzenunnoucicledexerrade-perafamilie-ijove--1.htm