logo
Imprimir
08-10-2021 | 16:05hs
•ALT EMPORDà

Castelló d'Empúries i Empuriabrava es promocionen a la Fira Expovacaciones de Bilbao

Turisme de Castelló d'Empúries i Empuriabrava també està participant presencialment a la IFTM Top Resa que s'està portant a terme aquests dies a París, del 5 al 8 d'octubre

El passat 1 d'octubre va tenir lloc la Fira Expovacaciones de Bilbao, fira turística de referència al mercat basc. D'aquesta manera s'ha reprès la promoció turística presencial del nostre municipi a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, compartint estand amb Roses, Platja d'Aro i Torroella de Montgrí-L'Estartit.

La Fira, molt concorreguda, és molt important per al municipi tenint en compte que el turisme que prové del País Basc és fidel i està consolidat a la nostra destinació, usuari sobretot d'apartaments turístics i càmpings, interessat en recursos de turisme actiu com el senderisme, les rutes en BTT, les visites al Parc Natural, a les nostres platges i sobretot interessats en la gastronomia.

Per altra banda, turisme de Castelló d'Empúries i Empuriabrava també està participant presencialment a la IFTM Top Resa que s'està portant a terme aquests dies a París, del 5 al 8 d'octubre. Aquesta fira de turisme està especialitzada en l'oferta d'esdeveniments culturals, de turisme actiu o agències de viatges. Actualment el mercat francès és un deles més importants i amb més presència en la nostra destinació.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/157942_ca-tellodempurie-iempuriabravae-promocionenalafiraexpovacacione-debilbao-1.htm