logo
Imprimir
11-09-2021 | 19:55hs
•+ NOTíCIES

Cremen una foto de Sánchez i Aragonès a la protesta de l’esquerra independentista

Els manifestants també encenen banderes espanyoles i europees

Un grup de manifestants de l’esquerra independentista encaputxats han cremat una fotografia de gran dimensions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president espanyol, Pedro Sánchez. Els manifestants també han encès banderes espanyoles i europees. La protesta ha començat poc després de dos quarts de set del vespre a la plaça Urquinaona, i la crema de fotografies i banderes s’ha fet a l’Arc de Triomf. La marxa està convocada per organitzacions com la CUP, Arran, Alerta Solidària, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Endavant i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i està previst que acabi a la plaça comercial del Born. Sota el lema ‘La lluita és l’únic camí’, la protesta també ha desplegat una gran estelada.

La marxa ha fet el recorregut des d’Urquinaona a Ronda de Sant Pere i fins a Arc de Triomf, per acabar a la plaça comercial del Born.

El gruix de la manifestació inclou activistes que criden consignes feministes i anticapitalistes. També hi ha molts manifestants amb cartells en contra de l'ampliació de l'aeroport del Prat, i alguns amb banderes soviètiques.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/156254_cremenunafotode-ancheziaragone-alaprote-tadele-querraindependenti-ta-1.htm