logo
Imprimir
11-09-2021 | 16:50hs
•POLíTICA

ERC insta l'independentisme a 'fer pinya' i 'sumar' per aprofitar l'oportunitat de la taula de diàleg

Vilalta creu que les crítiques dins el moviment "són benvingudes" i celebra que el poble "segueixi en moviment"

La secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, ha emplaçat les forces independentistes a fer "pinya" i "sumar" per aprofitar "totes les oportunitats" del camí cap a la llibertat. En una atenció als mitjans abans de la manifestació de la Diada, Vilalta ha cridat a la participació a la marxa i ha demanat que els partits s'impliquin en defensar l'exercici de l'autodeterminació i la fi de la repressió a la taula de diàleg entre el Govern i l'executiu espanyol. "Les crítiques són benvingudes", ha apuntat respecte a les divergències polítiques dins l'independentisme. La portaveu d'Esquerra ha aplaudit que el poble català "segueixi en moviment" i amb ganes de reivindicar "on vol anar".

"Això va de perseverança, de resistir. Hem d'aprofitar totes les oportunitats, siguin les que siguin", ha subratllat. Des d'ERC han dit que esperen que aquest dissabte els carrers de Barcelona tornin a ser un "clam de llibertat" i s'hi observi el "màxim compromís" per la república.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/156244_ercin-talindependenti-meaferpinyai-umarperaprofitarloportunitatdelatauladedialeg-2.htm