logo
Imprimir
09-09-2021 | 17:47hs
•+ NOTíCIES

Habiliten deu punts de concentració per evitar aglomeracions en la manifestació de la Diada

Els manifestants s'hi poden col·locar en funció de la comarca d'origen

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) espera més gent a la manifestació de la Diada de l'Onze de Setembre, la primera gran mobilització de l'independentisme des de la del 2020 a Perpinyà. Per això, els organitzadors -l'ANC, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)- han demanat que els manifestants es concentrin en diferents zones abans de la mobilització. En total s'han establert una desena de punts perquè els manifestants s'hi situïn en funció de la seva comarca d'origen i evitar així aglomeracions a la capçalera.

Des de les 17:14, la manifestació recorrerà diferents punts del centre de Barcelona, entre els carrers Pau Claris, Via Laietana i el passeig d'Isabel II. Per al bon funcionament de la manifestació, hi haurà 535 voluntaris i 27 parades informatives repartides dins els 1,3 quilòmetres de recorregut que vetllaran perquè la sortida sigui esglaonada.

En aquest sentit, les entitats convocants han fet avui una crida a manifestar-se seguint les indicacions dels voluntaris, a evitar les aglomeracions als espais més estrets i a complir amb les mesures contra la propagació del virus, com usar la mascareta i mantenir la distància de seguretat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/156070_habilitendeupunt-deconcentracioperevitaraglomeracion-enlamanife-taciodeladiada-1.htm