logo
Imprimir
09-09-2021 | 13:03hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles obre una nova convocatòria d'ajudes per al transport per a joves

Les ajudes es dirigeixen a joves empadronats a Banyoles d'entre 16 i 25 anys

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajudes al transport adreçades a joves de Banyoles que es desplacen fora de la ciutat per estudiar. Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 30 de setembre.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas, ha destacat que "amb aquestes ajudes pretenem ajudar a sufragar una part de les despeses de transport per als estudiants i incentivar l'ús del transport públic entre aquells estudiants que cursen els seus estudis fora de Banyoles".

Les ajudes es dirigeixen a joves empadronats a Banyoles d'entre 16 i 25 anys que estudien el primer curs de Batxillerat, cicles formatius, formació professional, de grau universitari o un PFI a Girona, Olot, Bellaterra o Barcelona. Tots ells rebran targetes de la línia regular d'autobús. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutada l'Ajuntament, demanant cita prèvia, o bé a través de la seu electrònica i el termini s'acaba el proper 30 de setembre. Tota la informació de la convocatòria es pot trobar a www.plaestanyjove.cat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/156064_banyole-obreunanovaconvocatoriadajude-peraltran-portperajove--2.htm