logo
Imprimir
07-09-2021 | 14:25hs
•ALT EMPORDà

Roses celebrarà la Diada de Catalunya amb un acte institucional

La jornada culminarà amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

L'Ajuntament ha decidit commemorar per primera vegada aquesta jornada festiva amb una lectura del manifest i una actuació musical. Les activitats previstes es faran a la plaça Catalunya.

Roses homenatjarà la Diada de Catalunya el proper dissabte, 11 de setembre, amb un acte institucional. Per primera vegada a la història del municipi rosinc, l'Ajuntament ha decidit organitzar activitats de commemoració per la jornada històrica. Aquestes tindran lloc a la plaça Catalunya a partir de les 10 del matí.

L'acte comptarà amb una actuació musical de Cardona de Amores, amb la participació de l'entitat Cabirols de Roses -que cada any realitzen una pujada al Pic de l'Àliga i que enguany han suspès a causa de la pandèmia -, i la lectura del manifest de la Diada per part de les entitats municipalistes de Catalunya. Les activitats es clausuraran amb un parlament a càrrec de l'alcalde, Joan Plana.

La jornada culminarà amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. Es farà a les 22 h a la plaça Frederic Rahola i per assistir-hi cal fer reserva prèvia gratuïta a www.rosescultura.cat o al Teatre (dijous i divendres de 12 a 14 h).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/155912_ro-e-celebraraladiadadecatalunyaambunactein-titucional-1.htm