logo
Imprimir
07-09-2021 | 14:06hs
•CATALUNYA NORD

El cinema Castillet acull un cicle de conferències

La primera intervenció tindrà lloc el dijous 16 de setembre a càrrec del director del diari digital Vilaweb Vicent Partal

Diuen que la unió fa la força, i justament això és el que han pensat tres col·lectius i entitats de la Catalunya del Nord a l'hora d'impulsar una activitat cultural i divulgativa que s'iniciarà aquest pròxim dijous, dia 16 de setembre. En concret, els protagonistes d'aquesta activitat són la delegació nord-catalana del Consell per la República, el Cinema Castillet i el Comitè de Solidaritat Catalana, que han projectat un cicle de conferències amb la participació de diverses personalitats i cares conegudes vinculades amb els Països Catalans.

La primera aturada, el pròxim dijous 16 de setembre, tindrà lloc a l'emplaçament escollit per a dur a terme aquestes conferències, al cinema Castillet de Perpinyà. L'acte anirà a càrrec del director del diari digital Vilaweb, Vicent Partal, que a partir de dos quarts de set de la tarda tractarà el tema dels 'Països Catalans en la geopolítica'.

L'entrada a la conferència de Partal serà lliure, tot i que caldrà presentar un 'pass' sanitari. Ateses les normes sanitàries vigents actualment a causa de la pandèmia de la covid-19, el nombre de places estarà limitat a les 150.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/155911_elcinemaca-tilletaculluncicledeconferencie--1.htm