logo
Imprimir
05-09-2021 | 19:19hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Gegants, Cabeçuts i Cavallets han tornat a ballar a la Plaça Major el segon dia de Festes del Tura

L'espectacle infantil d'Ambauka, el concert de The Sey Sisters al Parc Nou, el festival del Club Patinatge Artístic i les havaneres de la plaça Major altres activitats del que portem de segon dia de Festes

La segona jornada de festes ha tornat a arrencar amb la balla de la faràndula olotina que ha ofert tres noves sessions a les 9, 10.30 i 12 h que tornat a reunir grans i petits a la plaça Major.

Al migdia al Parc Nou, s'ha pogut seguir una altra de les propostes per al públic infantil: l'espectacle dels Ambauka. En aquest mateix escenari, a la tarda ha tingut lloc l'actuació de The Sey Sisters. Les havaneres d'Els Cremats a la plaça Major i el Pony Pisador a la plaça de braus han estat altres dels concerts del dia que finalitzaran amb les actuacions de Dani Nel·lo i Jazzwoman.

A part, els assistents han pogut gaudir d'activitats variades com el Concurs de Pesca de Festes del Tura, les simultànies d'escacs a càrrec del Gran Mestre georgià Levan Aronshidze i el Festival del Club Patinatge Artístic Olot.

La faràndula d'Olot és també protagonista de l'exposició que es pot veure des d'avui i fins al 12 de setembre al pati de l'Hospici. Es tracta d'una exposició amb tots els elements de la faràndula que habitualment participa a la cercavila d'inici de les Festes que aquest any, a causa de la COVID, no ha pogut recórrer els carrers d'Olot.

Tres dies més de música i cultura popular a Olot
De cara als pròxims dies, Olot acollirà un seguit d'activitats, espectacles i concerts. Demà dilluns 6 de setembre serà el torn de primeres figures de l'escena musical actual
com Xiula, Marc Parrot, The Rusties Blues Band, A Contrablues, el Diluvi i Momi Maiga. La programació musical de Festes es completa amb la Principal de la Bisbal que farà un repàs per algunes de les músiques més representatives d'arreu del món a través d'un concert d'orquestra així com la cantautora Agnès Algueró que presentarà el seu primer disc Bosc Endins, la cantant olotina Jessica Mellado, Paula Grande i Anna Ferrer amb Vega i una de les artistes catalanes més seguides i escoltades: Suu.
Per últim, un dels grups infantils de referència – El Pot Petit – i l'espectacle pirotècnic seran els encarregats de posar el punt final a les festes d'enguany. Els focs s'iniciaran després del Ball Pla i l'Adéu Vila d'Olot al Firal i abans del ball de les espelmes que tindrà dues sessions (21.30 i les 23h a la plaça Major).

Per poder consultar tota la informació i la programació diària podeu consultar el nou web de Festes del Tura al portal de l'Ajuntament d'Olot: https://www.olot.cat/festes-deltura. així com l'app de Festes del Tura. A part, també podeu seguir minut a minut les activitats i espectacles a través dels comptes de Twitter, Facebook i Instagram de l'Ajuntament d'Olot i de Festes del Tura. A part, els hashtags oficials de les Festes del Tura d'enguany són: #FdT21 #FdT #FestesdelTura.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/155828_gegant-cabecut-icavallet-hantornataballaralaplacamajorel-egondiadefe-te-deltura-1.htm