logo
Imprimir
27-08-2021 | 15:05hs
•BAIX EMPORDà

Joina completa amb èxit el cicle de concerts Aborígen

Els quatre concerts del cicle Aborígens han superat les expectatives i han deixat satisfets els organitzadors davant la resposta obtinguda

L’actuació de Joina va completar amb èxit la programació Aborígens, un cicle de quatre concerts que han tingut lloc els quatre primers diumenges del mes d’agost. A la Plaça d’Armes del castell de Calonge, que va comptar amb la presència d’un centenar de persones, Joina, una de les principals figures emergents de l’escena del rap català, va presentar el seu àlbum ÒRBITA 9.18, un disc que orbita al voltant de trobar “el propi refugi”. El cicle Aborígens, que ha tingut el propòsit principal de donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat, ha format part de la programació del 25è aniversari de l’Estiu Actiu, sent una de les novetats destacades.

Organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès, el cicle Aborígens ha superat les expectatives i ha deixat satisfets els organitzadors davant la resposta obtinguda, tant dels assistents, que en tots els concerts han superat el centenar de persones, com dels artistes, per la seva implicació i les seves qualitats musicals. El primer concert va anar a càrrec de B1N0, que va actuar l’1 d’agost a la Sala Fontova de Calonge. La resta de concerts, a la Plaça d’Armes del castell de Calonge, van ser: el 8 d’agost, Jordi Serradell; el 15 d’agost, Kumbara; i el 22 d’agost, Joina.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb aquesta iniciativa, ha confirmat el compromís municipal amb la cultura, ja que els concerts han servit de plataforma perquè els artistes puguin consolidar els seus projectes. El cicle Aborígens ha donat veu als talents emergents vinculats al territori i ha ofert propostes noves adreçades, majoritàriament, a públic jove.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/155285_joinacompletaambexitelcicledeconcert-aborigen-1.htm