logo
Imprimir
18-08-2021 | 20:37hs
•BAIX EMPORDà

Castell d'Aro torna al seu passat medieval aquest dissabte

Amb el lema "Un viatge en el temps, recuperem l'essència medieval" proposa dues activitats com a alternativa al Mercat Medieval

Castell d'Aro recupera l'essència medieval aquest dissabte 21 d'agost amb diverses alternatives al tradicional Mercat Medieval, que solia aplegar fins a 20.000 visitants.

Per evitar aglomeracions, el Mercat Medieval no es va celebrar l'any passat ni aquest, però sota el títol "Un viatge en el temps, recuperem l'essència medieval" es proposen diverses activitats gratuïtes per reviure l'esplendor medieval castellarenca.

S'han programat dues sessions del taller de circ per a totes les edats de la Companyia Los Herrerita a la plaça Lluís Companys i a continuació, a la plaça Poeta Sitjar hi ha prevista representació de l'espectacle "The Tower" amb la Companyia Traüt.

Les dues propostes són gratuïtes, amb aforament limitat, i per això cal reserva prèvia d'entrades. Les places es poden reservar al portal web http://entrades.platjadaro.com o presencialment al Punt d'Informació Turística de l'avinguda de S'Agaró.

A més, durant tot el cap de setmana es pot realitzar de forma autònoma la gimcana familiar "On és en Xalarí?" o visitar una exposició de Joaquim Sancho al castell de Benedormiens, la joia de Castell d'Aro.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/154747_ca-telldarotornaal-eupa-atmedievalaque-tdi-abte-1.htm