logo
Imprimir
16-08-2021 | 14:18hs
•LA SELVA

Vidreres celebrarà la Festa Major del 2 al 6 de setembre

La reserva prèvia d'entrades s'obrirà el 23 d'agost

Vidreres celebrarà la seva Festa Major del 2 al 6 de setembre amb la delegació local de l'Oncolliga com a pregonera. L'entrada serà gratuïta a tots els actes, però les places són limitades i caldrà reservar entrada per accedir-hi a partir del 23 d'agost.

La festa començarà el dia 2 de setembre amb la Playmusic2021 amb les actuacions de grups locals a l'esplanada del Pavelló.

L'endemà al vespre hi haurà el pregó de Festa Major, a càrrec de l'Oncolliga Vidreres, es presentaran els hereus i les pubilles dels anys 20-21 i 21-22 i a continuació hi haurà havaneres amb Els Cremats. Tot seguit actuarà el grup Band Goch.

El 4 de setembre els actes arrencaran al migdia amb una exhibició de twirling i un concert vermut. A la tarda, s'ha programat un espectacle de màgia del Mag Aliskim i un de danses del món. A la nit serà el torn del concert jove amb Tutú Keké i Strombers.

Pel que fa al diumenge 5 al matí hi haurà un espectacle infantil amb La Xerinola d'en Rikus i concert vermut. A la tarda, hi ha organitzats una audició de sardanes i un concert amb La Principal de la Bisbal i l'elecció i comiat del pubillatge de Vidreres.

La missa solemne de Festa Major obrirà la jornada del 6, en què també hi haurà l'actuació de la Vidreres Big Band i de Diego Cortés amb la col·laboració de Sam. Una representació del Grup Teatral Juvenil tancarà la festa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/154639_vidrere-celebraralafe-tamajordel2al6de-etembre-1.htm