logo
Imprimir
09-08-2021 | 15:58hs
•LA SELVA

Riudellots de la Selva posa en marxa un nou servei de recollida d'oli vegetal al mercat setmanal

La recollida d'oli vegetal s'ha iniciat aquest dilluns, 9 d'agost al mercat setmanal

Després de la intensa campanya "Recicla l'oli amb el reciclolidor de la Selva" que va impulsar el Consell Comarcal de la Selva amb la col·laboració de molts ajuntaments selvatans i que es va dur a terme al llarg del mes de juny d'enguany, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva posa en marxa un nou servei de recollida d'oli vegetal al mercat setmanal.

La recollida d'oli vegetal s'ha iniciat aquest dilluns, 9 d'agost al mercat setmanal. Amb aquest nou servei, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva vol facilitar la separació a la llar i posterior reciclatge de tot l'oli vegetal i de conserves que generem els veïns i veïnes de Riudellots de la Selva, per evitar el seguit de problemàtiques que es vàrem presentar durant la campanya que es va dur a terme: la contaminació provocada per l'oli que arriba sense depurar al medi natural o els embussaments que pot causar tant a casa com als col·lectors municipals.

Per utilitzar-lo només cal seguir les instruccions del fulletó que acompanyava l'embut reciclolidor, que es facilita a tots els veïns i veïnes d'aquesta població, consistent en utilitzar una ampolla d'aigua qualsevol i introduir-la ben tapada al nou contenidor del mercat o directament a la deixalleria, com ja fèiem fins ara.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/154318_riudellot-dela-elvapo-aenmarxaunnou-erveiderecollidadolivegetalalmercat-etmanal-1.htm