logo
Imprimir
05-08-2021 | 12:53hs
•ACTUALITAT GIRONA

L’Ajuntament de Girona obre un portal de rutes a la plataforma de Wikiloc

L’accés és lliure i de moment es troben publicats 10 itineraris per l’entorn del municipi

L’Ajuntament de Girona ha obert un portal de rutes a la plataforma de Wikiloc amb l’objectiu d’apropar els itineraris de turisme actiu i de natura a la ciutadania. L’accés és lliure i de moment es troben publicats 10 itineraris per l’entorn del municipi. Aquesta plataforma també permet que les persones usuàries, a través de l’aplicació per a mòbils de Wikiloc, puguin seguir les rutes en viu de forma gratuïta.

Els recorreguts són els següents: Anella Verda, Sant Daniel, Galligants i Muntanya de la O, Ruta de la Pedra, Puig de Sant Miquel, Parc de les Ribes del Ter i Devesa, Hortes de Santa Eugènia, Hortes de Santa Eugènia i Deveses de Salt, Sèquia Monar i Deveses d'en Bru. Aquesta última ruta és una de les més innovadores, ja que es tracta d’una zona que recentment s’ha obert al públic amb l’adequació d’un seguit de recorreguts.

Cada ruta va acompanyada per una petita descripció de l’itinerari amb informació sobre l’entorn natural i els elements arquitectònics que s’hi poden trobar. A més, hi ha dades pràctiques sobre el recorregut (distància, desnivell, dificultat tècnica, altitud i tipus de ruta).

Des del consistori es treballa en la creació i publicació de nous itineraris i llocs d’interès que s’aniran incorporant al portal per enriquir així l’oferta de lleure actiu i de natura a la ciutat.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/154148_lajuntamentdegironaobreunportalderute-alaplataformadewikiloc-1.htm